30 May • 01 June 2019

No ratings yet!

JOIN THE SHOW

GET YOUR TICKETSFind Hotels

CONTACTS

INFO

Fussingsvej 8
Horsens,
Denmark

Datoerne til Prison Ink 2019 er fastlagt. Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 250 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 30. maj til og med d. 1. juni. 3 hele dage fra kl. 12 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængselsgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink og selvfølgelig få lavet en tattoo af de bedste tatovører i verden.

PRISON INK

Datoerne til Prison Ink 2019 er fastlagt. Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 250 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 30. maj til og med d. 1. juni. 3 hele dage fra kl. 12 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængselsgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink.

Der vil du konstant kunne følge med i de fantastiske værker som de professionelle grafittimalere laver alle dagene. Du vil også kunne høre fed livemusik i forskellige genrer fra en masse spændende upcoming navne. Imens vil tatovørerne arbejde og maskinerne vil konstant summe i den store hal Magasinet og i cellerne i Arresten, hvor du vil kunne opleve tatoveringer blive lavet på stedet og få stillet din nysgerrig-hed. Og du kan selvfølgelig også selv få lavet en tatovering og lave en aftale med en tatovør.

En tattoo convention er en arbejdende festival, hvor tatovørerne tatoverer kunder til skue for alle. Kunden kan være dig! Du kan booke tid på forhånd hos en de mange tatovører hvis du vil være sikker på at få en tid hos en bestemt tatovør. Du kan også lave en aftale til selve tattoo-festivalen. Langt de fleste af de deltagende tatovører laver walk-in aftaler på stedet – så det er også en mulighed, hvis du vil gribe chancen og få lavet en tatovering af en af de ca. 200 tatovører fra ind- og udland. Du kontakter og laver en aftale med tatovøren direkte ved at klikke på en af kontaktmulighederne under den enkelte tatovør under Artists.

30. MAJ – 1. JUNI 2019

Det tidligere Horsens Statsfængsel, der lukkede for indsatte i 2006, er nu omdannet til kulturinstitutionen FÆNGSLET, som danner rammen om en anderledes tattoo convention med fokus på at alle kan få stillet nysgerrigheden og få et indblik i en branche, som du måske ikke kender så godt. FÆNGSLET er nu et monument der blev bygget helt tilbage i 1853 i Horsens og fungerer nu både som eventsted og museum med et besøgstal på 80.000 om året.

Prison Ink er for ALLE. Uanset om du har tatoveringer eller ej. ALLE, uanset alder, er velkomne til nogle fantastiske dage bag fængselsmurene og til en oplevelse af det gamle fængsel indefra. Der vil også være fantastisk graffitikunst der bliver udført af nogle af de bedste grafitti malere på flere hundrede meter væg i fængselsgården.

Har du endnu ikke mærket nålen på huden for første gang, så får du her alle tiders mulighed for at snuse til tatoveringsmiljøet og forhøre dig hos de virkelige eksperter, der altid gerne vil fortælle og give gode råd. Bemærk at man her på prisonink.dk hvor løbende kan følge med i hvilke tatovører der deltager, så man kan kontakte den tatovør man vil lave en aftale med, da det vil være en fordel at booke en tid på forhånd til en af de mange dygtige tatovører.

Til Prison Ink hædres de dygtigste tatovører også med priser inden for de forskellige stilarter. En oplevelse som du også får med som publikum, når der konkurreres tæt i de i de flotteste og teknisk bedste tatoveringer på scenen.

PRAKTISK INFO

Grundet FÆNGSLETS unikke rammer, så vil der være trapper til blandt andet Arresten, som er den gamle cellegang – her kan det være svært at komme ind med barnevogn, kørestol eller lignende.

Der er rig mulighed for at blive mæt til Prison Ink.

Det store gårdområde ville summe af liv med borde, bænke, lounge-områder ved skaterampen, boder og mulighed for at købe mad, øl, vand og drinks og hygge sig hele dagen som du har lyst til.

Frivillige til Prison Ink vil også være til rådighed. Du er altid velkommen til at spørge en af de sortklædte ‘inmates’, hvis du skulle have et spørgsmål. Derfor er der også en informations-stand i Magasinet, hvor du ligeledes vil kunne henvende dig.

TATTOO

Tatoveringer har i generationer delt vandene, og det har både forarget og betaget folk. Prison Ink er ikke kun for dig, som elsker blæk i huden, men også for dig, som forsøger at få be- eller afkræftet nogle af dine bange anelser eller fordomme. Prison Ink er for alle og det vil være muligt at opleve en anderledes stemning, hvor der vil være mulighed for at få vådt og tørt med musik og summende nåle som “baggrundsstøj”.

Horsens centrale placering i Jylland gør muligt at deltage nemt og bekvemt fra alle hjørner af Danmark, og der er samtidig gode muligheder for parkering. Selvom man ikke vil tatoveres er Prison Ink en enestående oplevelse, hvor du oplever tatoveringens kunst på tæt hold og få stillet din nysgerrighed og kan se det ene kunstværk på huden efter det andet blive lavet lige for øjn

VIDEO

LATEST NEWS

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Besøg vikingeteltene til Prison Ink, hvor du kan finde bl.a. Colin Dale fra Skin and Bone Tattoo der laver mesterlige håndstukne tatoveringer. ... See MoreSee Less

11 hours ago

Besøg vikingeteltene til Prison Ink, hvor du kan finde bl.a. Colin Dale fra Skin and Bone Tattoo der laver mesterlige håndstukne tatoveringer.

Stavros Nam kommer fra Grækenland og er en fast gæst artist hos Dirch Tattoo, som deltager i Prison Ink 2019.
Stavros er vild med at arbejde med farver og har mange forskellige stilarter. Abstract, neo-traditional og new school. Book tid hos Stavros på mail: dirchtattoo@gmail.com
... See MoreSee Less

1 day ago

Even Strandvoll Sand, der bl.a. arbejder i Hell Valley Tattoo Bergen er igen klar til en tur bag tremmer i FÆNGSLET til Prison Ink 2019. Pb ham og lav en aftale! ... See MoreSee Less

3 days ago

Micha fra High Voltage tattoo er blandt andet en mester i at tatovere skrift. Hun er fra Tyskland kommer til Prison Ink 2019. Det er første gang hun kommer til Prison Ink. Mail til hende og lav en aftale på forhånd: highvoltagetattoominden@gmx.de ... See MoreSee Less

3 days ago

Vind gavekort, medlemskab og billetter

I forbindelse med Prison Ink 2019 udlodder Emp Danmark disse præmier via lodtrækning blandt alle, der kommenterer og tagger en ven i dette opslag.

1 x 1 års gratis medlemskab af EMP Backstage Club - læs mere: emp.me/1cm6

1 x Gavekort til EMP webshoppen på kr. 250,-

2 x Partoutbilletter til Prison Ink 2019.

Besøg EMP her: emp.me/1cm5
... See MoreSee Less

4 days ago

Vind gavekort, medlemskab og billetterI forbindelse med Prison Ink 2019 udlodder Emp Danmark disse præmier via lodtrækning blandt alle, der kommenterer og tagger en ven i dette opslag.1 x 1 års gratis medlemskab af EMP Backstage Club - læs mere: http://emp.me/1cm61 x Gavekort til EMP webshoppen på kr. 250,-2 x Partoutbilletter til Prison Ink 2019.Besøg EMP her: http://emp.me/1cm5
Load More

COMMENTS