Prison Ink

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
FILTER BY COUNTRY
Albania
Argentina
Australia
Austria
Belarus
Belgium
Bolivia
Brazil
Bulgaria
Canada
Chile
China
Colombia
Costa Rica
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Ecuador
Egypt
El Salvador
Finland
France
French Polynesia
Germany
Greece
Guadeloupe
Guatemala
Hong Kong
Hungary
Iceland
India
Indonesia
Ireland
Israel
Italy
Japan
Korea
Lebanon
Lithuania
Luxemburg
Malaysia
Malta
Mexico
Nepal
Netherlands
Netherlands Antilles
New Zealand
Nicaragua
Norway
Panama
Peru
Philippines
Poland
Portugal
Puerto Rico
Romania
Russia
Seminars
Serbia
Singapore
Slovakia
Slovenia
South Africa
Spain
Sri Lanka
Suriname
Sweden
Switzerland
Taiwan
Thailand
The Bahamas
Trinidad e Tobago
Turkey
Ukraine
United Kingdom
United States
Uruguay
Venezuela
Vietnam

10 May • 12 May 2018

No ratings yet!

LOCATION

Fussingsvej 8, Horsens, Denmark

JOIN THE SHOW

GET YOUR TICKETSFind Hotels

CONTACTS

INFO

Datoerne til Prison Ink 2018 er fastlagt. Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 250 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 10. maj til og med d. 12. maj. 3 hele dage fra kl. 12 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængselsgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink.

Der vil du konstant kunne følge med i de fantastiske værker som de professionelle grafittimalere laver alle dagene. Du vil også kunne opleve professionelle BMX og skater-kørere på den store rampe og høre fed livemusik i forskellige genrer fra en masse spændende upcoming navne. Imens vil tatovørerne arbejde og maskinerne vil konstant summe i den store hal Magasinet og i cellerne i Arresten, hvor du vil kunne opleve tatoveringer blive lavet på stedet og få stillet din nysgerrig-hed. Og du kan selvfølgelig også selv få lavet en tatovering og lave en aftale med en tatovør.

En tattoo convention er en arbejdende festival, hvor tatovørerne tatoverer kunder til skue for alle. Kunden kan være dig! Du kan booke tid på forhånd hos en de mange tatovører hvis du vil være sikker på at få en tid hos en bestemt tatovør. Du kan også lave en aftale til selve tattoo-festivalen. Langt de fleste af de deltagende tatovører laver walk-in aftaler på stedet – så det er også en mulighed, hvis du vil gribe chancen og få lavet en tatovering af en af de ca. 200 tatovører fra ind- og udland.

10 – 12. MAJ 2018

Det tidligere Horsens Statsfængsel, der lukkede for indsatte i 2006, er nu omdannet til kulturinstitutionen FÆNGSLET, som danner rammen om en anderledes tattoo convention med fokus på at alle kan få stillet nysgerrigheden og få et indblik i en branche, som du måske ikke kender så godt. FÆNGSLET er nu et monument der blev bygget helt tilbage i 1853 i Horsens og fungerer nu både som eventsted og museum med et besøgstal på 80.000 om året.

Prison Ink er for ALLE. Uanset om du har tatoveringer eller ej. ALLE, uanset alder, er velkomne til nogle fantastiske dage bag fængselsmurene og til en oplevelse af det gamle fængsel indefra. Der vil også være fantastisk graffitikunst der bliver udført af nogle af de bedste grafitti malere på flere hundrede meter væg i fængselsgården.

Har du endnu ikke mærket nålen på huden for første gang, så får du her alle tiders mulighed for at snuse til tatoveringsmiljøet og forhøre dig hos de virkelige eksperter, der altid gerne vil fortælle og give gode råd. Bemærk at man her på prisonink.dk hvor løbende kan følge med i hvilke tatovører der deltager, så man kan kontakte den tatovør man vil lave en aftale med, da det vil være en fordel at booke en tid på forhånd til en af de mange dygtige tatovører.

Til Prison Ink hædres de dygtigste tatovører også med priser inden for de forskellige stilarter. En oplevelse som du også får med som publikum, når der konkurreres tæt i de i de flotteste og teknisk bedste tatoveringer på scenen.

LATEST NEWS

Forberedelserne til den næste udgave af Prison Ink 2019 er i fuld gang. Vi fejrer 5 års jubilæum - kom og oplev 250 af verdens dygtigste tatovører i FÆNGSLET 30. maj - 1. juni 2019.

Kommer du? Og hvem tager du med?
... See MoreSee Less

12 hours ago

Forberedelserne til den næste udgave af Prison Ink 2019 er i fuld gang. Vi fejrer 5 års jubilæum - kom og oplev 250 af verdens dygtigste tatovører i FÆNGSLET 30. maj - 1. juni 2019.Kommer du? Og hvem tager du med?

Verdens, formentlig, yngste tatovør. Han er 12 år. Hvad tænker I om det?

The 12-Year-Old Tattoo Artist

Kick-Ass Kids
12-year-old Ezrah Dormon is one of the world’s youngest tattoo artists! 👏
... See MoreSee Less

5 days ago

What do you get? 😁 ... See MoreSee Less

3 weeks ago

What do you get? 😁

Hvad siger i til denne tattoo? 😮
lavet af #cheyenneartist Neon Judas

NB: tatoveringen er ikke lavet til Prison Ink.
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Hvad siger i til denne tattoo? 😮
lavet af #cheyenneartist Neon JudasNB: tatoveringen er ikke lavet til Prison Ink.

Verdens største superhelt, Stan Lee, er død, 95 år gammel! RIP #spiderman #stanlee #marvel ... See MoreSee Less

4 weeks ago

Verdens største superhelt, Stan Lee, er død, 95 år gammel! RIP #spiderman #stanlee #marvel

VIDEO

COMMENTS

2018-09-25T17:28:26+00:0010 May 2018|Denmark|
This website uses cookies and third party services. Ok, I understand!