26 • 28 May 2022

LOCATION

Fussingsvej 8
Horsens,
Denmark

FIND HOTELSBooking.com

CONTACTS

SHOW INFO

Prison Ink Convention 2022

RISON INK 2021 ER AFLYST!
Desværre! Vi har troet på det til det sidste, men med de nuværende Covid19-restriktioner på flere områder, der påvirker afholdelsen, er det ikke muligt at gennemføre Prison Ink 2021.
Det er ude af vores hænder og derfor må vi desværre meddele at der ikke bliver nogen Prison Ink Tattoo Festival i 2021.
Vi er skuffede og frusterede over at skulle aflyse for andet år i streg, men vi kommer stærkt tilbage næste år. Prison Ink 2022 bliver i helt nye omgivelser i Fængslet i Kr. Himmelfartsferien d. 26-28. maj 2022. Vi glæder os til at se jer alle der.
Har du købt billet til Prison Ink 2020 eller 2021 kan du automatisk bruge billetten til næste år.

PRISON INK 2021 IS CANCELLED
This is not easy for us, but after investigating all possibilities for a re-schedule, we have to cancel Prison Ink 2021. Because of all the restrictions and permits due to Covid19 we are no longer able to do this year’s festival.
We are very sad and frustrated about this. We had looked forward to seeing you all. It won’t happen this year, but we will return next year. The next edition of Prison Ink will be held from May 26th – 28th, 2022.
If you bought a pre-sale ticket for 2020 or 2021, you can use it for Prison Ink 2022.


Datoerne til Prison Ink Tattoo Festival 2020 er fastlagt.

Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 250 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra d. 21. maj til og med d. 23. maj. 3 hele dage fra kl. 12 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængselsgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink og selvfølgelig få lavet en tattoo af de bedste tatovører i verden.

Prison Ink Tattoo Festival 26 May 2022

Datoerne til Prison Ink Tattoo Festival 2020 er fastlagt. Vi inviterer ALLE til en tattoofest med 250 internationale tatovører i Kristi Himmelfartsferien fra torsdag d. 21. maj til og med d. 23. maj. 3 hele dage fra kl. 12 – 23 med tatovering i verdensklasse, kæmpe udenomsareal i fængselsgården, hvor du kan slappe af og nyde lækker mad, en kold fadøl eller en drink.

Der vil du konstant kunne følge med i de fantastiske værker som de professionelle grafittimalere laver alle dagene. Du vil også kunne høre fed livemusik i forskellige genrer fra en masse spændende upcoming navne. Imens vil tatovørerne arbejde og maskinerne vil konstant summe i den store hal Magasinet og i cellerne i Arresten, hvor du vil kunne opleve tatoveringer blive lavet på stedet og få stillet din nysgerrig-hed. Og du kan selvfølgelig også selv få lavet en tatovering og lave en aftale med en tatovør.

En tattoo convention er en arbejdende festival, hvor tatovørerne tatoverer kunder til skue for alle. Kunden kan være dig! Du kan booke tid på forhånd hos en de mange tatovører hvis du vil være sikker på at få en tid hos en bestemt tatovør. Du kan også lave en aftale til selve tattoo-festivalen. Langt de fleste af de deltagende tatovører laver walk-in aftaler på stedet – så det er også en mulighed, hvis du vil gribe chancen og få lavet en tatovering af en af de ca. 200 tatovører fra ind- og udland. Du kontakter og laver en aftale med tatovøren direkte ved at klikke på en af kontaktmulighederne under den enkelte tatovør under Artists.

Prison Ink Tattoo Festival 26 May 2022

Det tidligere Horsens Statsfængsel, der lukkede for indsatte i 2006, er nu omdannet til kulturinstitutionen FÆNGSLET, som danner rammen om en anderledes tattoo convention med fokus på at alle kan få stillet nysgerrigheden og få et indblik i en branche, som du måske ikke kender så godt. FÆNGSLET er nu et monument der blev bygget helt tilbage i 1853 i Horsens og fungerer nu både som eventsted og museum med et besøgstal på 80.000 om året.

Prison Ink er for ALLE. Uanset om du har tatoveringer eller ej. ALLE, uanset alder, er velkomne til nogle fantastiske dage bag fængselsmurene og til en oplevelse af det gamle fængsel indefra. Der vil også være fantastisk graffitikunst der bliver udført af nogle af de bedste grafitti malere på flere hundrede meter væg i fængselsgården.

Har du endnu ikke mærket nålen på huden for første gang, så får du her alle tiders mulighed for at snuse til tatoveringsmiljøet og forhøre dig hos de virkelige eksperter, der altid gerne vil fortælle og give gode råd. Bemærk at man her på prisonink.dk hvor løbende kan følge med i hvilke tatovører der deltager, så man kan kontakte den tatovør man vil lave en aftale med, da det vil være en fordel at booke en tid på forhånd til en af de mange dygtige tatovører.

Til Prison Ink hædres de dygtigste tatovører også med priser inden for de forskellige stilarter. En oplevelse som du også får med som publikum, når der konkurreres tæt i de i de flotteste og teknisk bedste tatoveringer på scenen.

Grundet FÆNGSLETS unikke rammer, så vil der være trapper til blandt andet Arresten, som er den gamle cellegang – her kan det være svært at komme ind med barnevogn, kørestol eller lignende.

Der er rig mulighed for at blive mæt til Prison Ink Tattoo Festival.

Det store gårdområde ville summe af liv med borde, bænke, lounge-områder ved skaterampen, boder og mulighed for at købe mad, øl, vand og drinks og hygge sig hele dagen som du har lyst til.

Frivillige til Prison Ink vil også være til rådighed. Du er altid velkommen til at spørge en af de sortklædte ‘inmates’, hvis du skulle have et spørgsmål.

Prison Ink Tattoo Festival 26 May 2022

Tatoveringer har i generationer delt vandene, og det har både forarget og betaget folk. Prison Ink er ikke kun for dig, som elsker blæk i huden, men også for dig, som forsøger at få be- eller afkræftet nogle af dine bange anelser eller fordomme. Prison Ink er for alle og det vil være muligt at opleve en anderledes stemning, hvor der vil være mulighed for at få vådt og tørt med musik og summende nåle som “baggrundsstøj”.

Horsens centrale placering i Jylland gør muligt at deltage nemt og bekvemt fra alle hjørner af Danmark, og der er samtidig gode muligheder for parkering. Selvom man ikke vil tatoveres er Prison Ink Tattoo Festival en enestående oplevelse, hvor du oplever tatoveringens kunst på tæt hold og få stillet din nysgerrighed og kan se det ene kunstværk på huden efter det andet blive lavet lige for øjn.

FEATURED VENDOR

Cheyenne Tattoo Equipment

LATEST NEWS


PAST EDITIONS

Prison Ink Tattoo Festival 2019
(30 May – 01 June)

Prison Ink annual international Tattoo convention 2019

Prison Ink Tattoo Festival 2018
(10-12 May)

Prison Ink Tattoo Festival 26 May 2022

Prison Ink Tattoo Festival 2017
(25-27 May)

Prison Ink Tattoo Festival 26 May 2022

Prison Ink Tattoo Festival 2016
(06-08 May)

Prison Ink Tattoo Festival 26 May 2022

Prison Ink Tattoo Festival 2015
(27-29 March)

Prison Ink Tattoo Festival 26 May 2022


See here more tattoo conventions in Denmark
See more Tattoo Convention in the World