Hans Christian Andersen Tattoo Convention

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
FILTER BY COUNTRY
★TOP★
Albania
Argentina
Australia
Austria
Belarus
Belgium
Bolivia
Brazil
Bulgaria
Canada
Chile
China
Colombia
Costa Rica
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Ecuador
Egypt
Finland
France
French Polynesia
Germany
Greece
Guatemala
Hong Kong
Hungary
Iceland
India
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Korea
Liechtenstein
Lithuania
Luxemburg
Malaysia
Malta
Mexico
Monaco
Nepal
Netherlands
Netherlands Antilles
New Zealand
Nicaragua
Norway
Panama
Peru
Philippines
Poland
Portugal
Puerto Rico
Romania
Russia
Serbia
Singapore
Slovakia
Slovenia
South Africa
Spain
Sri Lanka
Suriname
Sweden
Switzerland
Taiwan
Thailand
The Bahamas
Turkey
Ukraine
United Kingdom
United States
Uruguay
Venezuela
Vietnam
Awesome Shares

17 August • 18 August 2018

LOCATION

DOK5000, Odense, Denmark

CONTACTS

Website
Email
Facebook

POSTER

INFO

   FIND HOTEL

Odense bliver vært for international tattoo convention. Den 17. og 18. august næste år åbner HC Andersen Tattoo Convention i Dok5000. Det bliver den første internationale tattoomesse i Odense nogensinde.

HC Andersen Tattoo Convention 2018 bliver to dage i kropkunstens navn og afvikles helt i tråd i HC Andersens kunstneriske ånd.

Her vil alle kunne opleve de bedste tatovører fra ind og udland, der vil udføre deres arbejde på messen, hvor publikum kan komme helt tæt på og opleve tatoveringerne blive udført eller selv blive tatoveret af nogle af de bedste tatovører. HCA Tattoo Convention afholdes 17 – 18 august 2018 i Dok5000 under HCA Festivals ugen, hvor der strømmer med mennesker til HC Andersens fødeby, Odense.

HC Andersen Tattoo Convention bliver Odenses første tattoo convention og vil sætte Odense og Fyn på verdenskortet, når det gælder tatoveringer og kropskunst i verdensklasse. Det er i hvert fald målet for Morten Jørgensen, der er initiativtager til den nye tatoveringsmesse i Odense.

”Jeg har længe overvejet at arrangere en tattoo convention i Odense. Det mangler i så stor en by og vi har et stærkt tattoomiljø og i det hele taget en stor interesse for kunst og kultur her i byen, så nu skulle det være, siger Morten Jørgensen, der har 15 års erfaring som tatovør og ejer Søhus Tattoo, der tilfældigvis ligger ved siden af HC Andersens barndomshjem i det centrale Odense.”

Morten Jørgensen er gået sammen med Orbit Event Group, der arrangerer Prison Ink Tattoo Convention i Fængslet, Horsens, om at arrangere en lignende convention i Odense. ”Jeg har kontakterne i tattoomiljøet og de har erfaringen med at lave succesfulde events, så derfor er det et perfekt match til at få arrangeret en convention i Odense, der fra første år afvikles på professionelt niveau, siger Morten Jørgensen.” Der bliver plads til omkring 150 tatovører til HCA Tattoo Convention. Tatovørerne bliver inviteret til at deltage for at sikre det højest mulige kunstneriske niveau og derudover vil der desuden blive afviklet et seminar målrettet tatovører dagen før den officielle åbningsdag.

Målet at lave en messe, hvor alle er velkomne og åbne faget og kunsten op for alle nysgerrige. Det bliver en messe med en åben og gæstfri atmosfære, hvor det er kropskunsten der er i fokus og hvor alle kan komme og hygge sig, høre live musik, spise god mad og drikke nogle øl, siger Morten Jørgensen, der planlægger at HCA Tattoo Convention bliver en årlig tilbagevendende begivenhed i Odense i august.

ENGLISH

Named after world famous fairytale writer and artist H.C. Andersen and held in his birth town Odense, Denmark, this convention is about the best tattoo art in the world.

150 artists will participate in this convention to be held during the HCA Festivals week in Odense.

Odense houses the HC Andersen museum and his house where he was born and lived. Odense is a cultural center in the middle og Denmark known for being the town in Denmark with most restaurants and all kinds of cousines from all over the world.

Leave a comment

Leave a comment

2017-10-17T09:43:16+00:00 17 August 2018|Denmark|