18 • 19 MAY 2019

SHOW TIMES

Friday10:00 – 23:00
Saturday12:00 – 20:00

JOIN THE SHOW

GET YOUR TICKETSFind Hotels

CONTACTS

INFO

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145, 6412 CD Heerlen,
Netherlands

Het eerste ‘Culture Tattoo Fest’ in Heerlen!! +/- 70 lokale en internationale artiesten, tattoo wedstrijden, muziek en entertainment, verkoopstands, eten en drinken. Lots of Ink en fun!

MaLo events is ontstaan door vrienden die hun krachten en ervaringen verenigen om mooie evenementen te organiseren. Alle betrokken hebben 10 jaar en meer ervaring in hun vak gebied , uit onder andere de tattoo branche , de evenementen en IT sector. Ieder met zijn/haar vakkennis is  onderdeel van het geheel, en  word dit evenement met  passie en liefde gerealiseerd vanaf  2019.

Wij willen de tattoo scène toegankelijker maken voor het publiek en tattoo artiest. Daarom promoten wij de tattoo kunst uit zowel  de regio als het  internationale vak gebied , met een zo groot mogelijk variatie aan stijlen. Een tattoo ‘fest’ waar het klanten contact en het promoten van de tattoo kunst centraal staat.

Geen grote shows (freak shows) of striptease maar een conventie waar de liefde voor creativiteit, tattoo vakmanschap en gezelligheid voorop staat.

TICKETS

Pre sale €15,00
Doorsale €17.50

COMMENTS